Νικολακάκης Νικόλαος

Δρ. Νικολακάκης ΝικόλαοςM.D, PH.D

Θεραπεία Ζεύγους, Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία, Συστημική Ψυχοθεραπεία, Υποστηρικτική Ψυχοθεραπεία, Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία
View Details

    Ο Ψυχίατρος Νικολακάκης Νικόλαος είμαι Διευθυντής του ΟΚΑΝΑ και συστημικός Ψυχοθεραπευτής. Το μοντέλο θεραπείας που χρησιμοποιεί είναι συνδυασμός φαρμακοθεραπείας ως κύριο άξονα αντιμετώπισης της Ψυχοπαθολογίας με υποστηρικτική Ψυχοθεραπεία τόσο του ασθενούς όσο και της Οικογένειας του.

    Αντιμετωπίζονται κατάθλιψη, Άγχος, κρίσεις πανικού, ψυχοσωματικές διαταραχές, φοβίες, αυπνία, υπερυπνία, διαταραχές συναισθήματος, διαταραχές προσοχής & συγκέντρωσης, ψυχώσεις, οργανικά ψυχοσύνδρομα, διαταραχές μνήμης- άνοιας, σεξουαλικές διαταραχές, θεραπεία ζεύγους- Οικογένειας. Δύναται η συνταγογράφηση με ΕΟΠΥΥ, εκδίδονται πιστοποιητική Ψυχικής Υγείας προς υγειονομικές επιτροπές για διορισμό, για άδεια εργασίας, για πιστοποίηση αναπηρίας ΚΕΠΑ, για ιδιωτική ασφάλεια security, καθώς και άδεια κατοχής όπλου για την προσωπική ασφάλεια και λοιπών περιπτώσεων. Θα είναι μεγάλη μου χαρά να συνεργαστούμε ψυχοθεραπευτικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε.